2010-09-29

Fredag: Agel World och byte av hotell!


Eftersom eventet med Agel ägde rum på Paris Hotell & Casino så bytte vi boende till detta hotell. Hotellet var VÄLDIGT franskinspirerat, med små gränder och butiquer i detta tema. Det fanns till och med en kopia av Eiffeltornet på utsidan av hotellet. Dock inte lika högt som det riktiga (324 m) men ändå 140 m.






 Konferenser och andra event är inget ovanligt här i Las Vegas för här anordnas det ca 20 000 stycken / år!! Det är tur att det finns 137 000 hotellrum i Las Vegas.



En heldag med utbildning och även lite extra i och med 5-års dagen av företaget.




Ett litet filmklipp av den häftiga show inledningen, se filmklippet. 


Under dagen lanserades en ny leveransform, ”Gel strips”.  I och med denna lansering släpptes två nya produkter, REM & HIS. 

HIS - för honom, använder "Yohimbine" för att ge en extra Energi och vitalitet för att prestera på topp!
REM - Med Agel REM kan du återställa ditt sömn mönster och få tillbaka din djup sömn.

1 kommentar:

  1. Gud vad mäktigt allt är och snart är de ju ett event här i Stockholm då ännu större än förra gången och utökat sig till två dagar;) snart exploderar svergie med och jag som har turen att få vara med;) tack min KÄRA bror;)
    Jag har nu prövat Rem började mig smått och jag sov nog lite för länge denna dag men då kände jag inte mig så där dålig som man kan göra då man sovit för länge;) helt underbart. I morgon ska jag i stället försöka få lite vettigt gjort så det blir en tidig morgon.

    Tack för den underbara blogg;)
    Jag blir väldigt sugen på att åka ditt;) och tänk att få jobba där;)

    SvaraRadera